Droom jij ook van een mooie gerenoveerde trap?

Dan is dit je kans. Traprenovatie Magazine gaat in samenwerking met haar relaties een complete

traprenovatie t.w.v. € 1995 weggeven.

Wat moet je daarvoor doen?

Het is niet zo heel moeilijk om mee te doen. Laat je naam en je email hier achter. Hierna ontvang je van ons een mailtje met de voorwaarden om mee te dingen naar een prachtige gerenoveerde trap.

Wacht niet te lang!

Deze actie kan elk moment verlopen en dan zou zomaar deze prachtige prijs aan je neus voorbij kunnen gaan.

Want wat ga je allemaal missen als je je niet inschrijft?

Je mist je kans op een gratis gerenoveerde trap t.w.v. € 1997. Dit is een complete traprenovatie inclusief overzet tredens, stootborden en montage door een vakmonteur zodat je een strakke, nette en veilige trap heb voor jaren.

Dit wil je toch niet missen?

Wat kan je zoal renoveren aan je trap?

De basis voor een traprenovatie zijn de overzet tredens die over de bestaande traptredens geplaatst worden. Hierdoor krijg je trap niet enkel een totaal andere looks and feels, Maar ben je ook verlost van al het vervellende onderhoud wat een trap vraagt. Daarnaast kan je natuurlijk nog kiezen voor LED-verlichting in je trap, of het bekleden van de wangen van de trap (zijkanten). Ook is het mogelijk om een open trap te renoveren. Waarbij zelfs de onderzijde van de traptrede wordt meegenomen in de renovatie.

Wat moet je doen om een traprenovatie te winnen?

Het is eigenlijk oneerlijk zo simpel is het nog nooit geweest, Laat je naam en Email adres achter, en je ontvangt van ons een mailtje met meer informatie. Volg deze informatie nauwkeurig op en je dingt mee naar deze geweldige prijs. t.w.v. 1997 euro.

Traptredens in Betonlook

Familie Kwekel uit Zwijndrecht twijfelde al jaren of ze de traprenovatie wel of niet zouden laten uitvoeren, het is immers toch een hele investering, Uiteindelijk zijn ze dik te vrede met het resultaat, en hebben ze spijt dat ze deze renovatie niet jaren eerder hebben gedaan. De renovatie was in 1 dag gerealiseerd, de constructie van de bestaande trap is gewoon in contact gebleven. En door de overzet trede is deze alleen maar verstevigd.

Open trap renovatie

Open trappen zijn heel goed te renoveren. Hiervoor kan je kiezen uit verschillende mogelijkheden. Je kan ervoor kiezen om deze open trap dicht te zetten. Je kan enkel de bovenzijde bekleden zoals hier op de foto welke in Vlaardingen door één van onze partners is gerenoveerd. Deze uitvoering is helaas iets duurder dan € 1997. Met een kleine bij betaling is dit zeker geen probleem om met jouw gewonnen prijs je open trap te laten renoveren.

IMG_0115

Wang (zijkant) bekleding

Zijn de zijkanten van de trap bekleed, met tapijt, en zitten deze hierdoor onder de lijmresten, of zijn ze hun mooie uitstraling verloren door de tand des tijds. Waardoor schilderen geen mogelijkheid meer is? Dan is deze heel goed mee te nemen in de renovatie, je adviseur kan je hier alles over vertellen. Wang bekleding zorg voor een strakke uitstraling en is 100 % onderhoudsvrij. Dit zou iedereen wel willen.  En dit is ook zeker mogelijk met jouw trap.

Traprenovatie met LED-verlichting

Wil jij je trap extra uitstraling geven? Dan zijn er zeker mogelijkheden met LED-verlichting. zo kan je kiezen uit LED strips onder de trapneuzen, in zowel wit licht als warm wit. of je kan kiezen uit lampen welke in de zijkant van de trap gemonteerd kunnen worden, je adviseur kan je hier alles over vertellen.

IMG_2369

Wat moet je doen om een traprenovatie te winnen?

Het is eigenlijk oneerlijk zo simpel is het nog nooit geweest, Laat je naam en Email adres achter, en je ontvangt van ons een mailtje met meer informatie. Volg deze informatie nauwkeurig op en je dingt mee naar deze geweldige prijs. t.w.v. 1997 euro.