Speciaal aanbod

Ontvang nu € 250 korting op uw traprenovatie

Alstublieft. Als lezer van mijn Traprenovatie Magazine, ontvangt u van mij deze € 250 korting op uw traprenovatie.

Dit krijgt u als u besluit uw trap te laten renoveren door één van de partners waarmee ik samenwerk. Dit kunt u nu eenvoudig doen, door via mij een offerte aan te vragen, waarna ik uw offerte aanvraag direct zal doorsteuren naar de aangesloten kwaliteitspartner, zodat u verzekerd bent van top kwaliteit voor uw trap

Waarom ik dit deel?

Mijn naam is Manuel Naaijen. Naast dat ik auteur ben van het Trapenovatie Magazine, ben ik al sinds 2003 actief in de traprenovatie branche. Eerst als monteur en later als vertegenwoordiger van een Duits traprenovatie fabrikant. Daarnaast heb ik een online traprenovatie training gemaakt, welke gevolgd is door vele duizenden mensen. Offline  heb ik kijk trainingen gegeven bij verschillende bedrijven waar ook vele honderden monteurs zijn geweest. Ik geef meerdaagse workshops, welke inmiddels door vele tientallen monteurs zijn gevolgd. Kortom, ik ken de branche en de monteurs door en door.

Wat mij enorm opviel is het grote verschil in vakwerk. Helaas is niet iedereen die zichzelf een vakman noemt ook een echte vakman. Helaas komen wij hier pas achter als de klusser bij u bezig.

Zo wordt ik regelmatig in geschakeld door o.a. verzekeringsmaatschappijen om klachten bij een gerenoveerde trap te herstellen. Als ik dan de verhalen hoor… Zo was ik bij een familie die hun trap wilde laten renoveren door een gerenoveerde winkel met 8 filialen.  Een winkel die goed bekend staat vanwege hun kennis met vloeren. Maar een trap is geen vloer. Met als gevolg dat de trap maar half is afgemaakt. Zo waren de stootborden bekleed met MDF platen welke nog in de grondverf stonden. De naden van de treden waren niet gekit. De uitlooptrede was niet gemonteerd en er was zelfs 1 trede te kort geleverd. Deze familie had de hele trap vooraf betaald. Nadat de klacht was gemeld bij deze winkel met 8 filialen, gaf de winkel niet meer thuis.  Uiteindelijk heeft deze klant rechtsbijstand ingeschakeld om deze klacht op te lossen omdat de klant het vertrouwen in de winkel was kwijt geraakt. Waarna ik deze klacht mocht herstellen. Uiteraard naar tevredenheid van deze klant.

Het frustreerde mij enorm dat veel bedrijven in de traprenovatie springen zonder te weten wat het vak werkelijk inhoud. Zonder kennis van het vak te hebben willen vele bedrijven en ondernemers een graantje mee pikken.

Iets wat begrijpelijk is.

Maar als lezer van mijn traprenovatie magazine wil ik u graag behoeden voor dit soort nare ervaringen. Dit komt namelijk de totale branche niet ten goede! Daarom wil ik u graag in contact brengen met een vakman. Een vakman die passie heeft voor zijn werk en die tot het uiterste gaat voor zijn klanten. Een vakman die een gedegen opleiding heeft gevolgd om zo alle kneepjes en uitdagingen van het vak te kennen.

Deze vakmannen zijn toppers in hun vak. Maar het zijn geen echte marketeers. Ze weten waar ze over spreken als het om hun producten of diensten gaat maar vinden het vaak lastig om klanten te vinden.

Daarom help ik deze vakmensen graag een handje.

Laatst was ik met mijn vrouw op vakantie voor een paar dagen in Lissabon. Wij liepen daar heerlijk met z’n tweetjes door de straten van deze mooie authentieke stad en zochten wij naar een restaurant om samen heerlijk te gaan dineren. Uiteindelijk kwamen we in een straat terecht waar allemaal restaurantjes zaten. Met voor de deur personen die je naar binnen proberen te lokken. Mijn vrouw stelde voor om in een restaurant te gaan zitten waar het lekker druk was. Natuurlijk een top idee. Maar ik vertelde haar dat MC Donalds de drukste hamburger tent ter wereld is. Maar of ze daar nu ook de lekkerste hamburgers hebben? Precies! Het drukste restaurant is niet altijd het beste of lekkerste restaurant.
Eerder deze vakantie waren wij door een taxi chauffeur op een restaurant gewezen net buiten dit centrum waar veel Portugezen zelf gingen eten. En we besloten naar deze zaak te gaan, waarna het eten ons uitstekend is bevallen. Achteraf was dit het beste restaurantje van de hele vakantie. Zo een heerlijk authentiek Portugees restaurantje.

Zo is het ook met vakmensen.

Deze vakmensen zijn authentiek en vaak wordt je door een buurman of een goede vriend gewezen op het vakwerk van deze man of vrouw. Maar misschien heb je nog helemaal geen buurman of goede vriend die hun trap door een vakman heb laten doen? Daarom doe ik jou nu dit speciale aanbod.

Als je besluit om met deze vakman in zee te gaan beloon ik jou éénmalig met deze € 250 korting op zijn vakwerk.

Dit aanbod is echt slechts éénmalig, Maar je hoeft de renovatie niet direct uit te laten voeren. Daar heb je ruim een jaar de tijd voor. Profiteer van dit geweldige aanbod en vraag vandaag nog een offerte aan bij de vakman bij jou uit de buurt.

Stel je voor wat je voor deze 250 euro korting kan doen:

  • Je kan bijvoorbeeld kiezen voor nieuwe trapleuningen
  • Je kan bijvoorbeeld kiezen voor LED-verlichting in je traprenovatie
  • Je kan bijvoorbeeld kiezen voor wangbekleding i.p.v. schilderen
  • Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een vloer op de overloop

Deze € 250 is meer dan een geldbedrag. Het kan je trap compleet maken door een vakspecialist. Kies niet alleen voor de vakman maar kies ook voor het beste aanbod. Vraag daarom vandaag nog een offerte aan. Alleen via deze link ontvangt u deze korting.

Ik wens u veel plezier met uw nieuwe trap.
Groet Manuel Naaijen

p.s. Deze korting is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en gelden niet op al lopende offertes van de aangesloten vakspecialisten.