IMG_5670

Manuel Naaijen

Auteur

Over ons

Ik heb het  Restyle Magazine geschreven om jou als consument die interesse heeft in het renoveren van je trap te informeren over alle mogelijkheden die er zijn voor je trap. Veel informatie die ik heb geschreven in het Restyle Magazine, houd de meeste traprenovatie bedrijven liever geheim voor jou.

Zelf heb ik ruim 10 jaar trappen gerenoveerd. Daarna ben ik gaan werken voor een Duits traprenovatie fabrikant, waardoor ik een heel groot netwerk heb opgebouwd van traprenovatie bedrijven. en zins 2017 ben ik trainingen gaan geven aan traprenovatie monteurs.

Veel lezers van het Restyle Magazine, vroegen mij of ik een monteur wist voor hun trap. Door mijn grote netwerk in de traprenovatie branche ben ik deze twee aan elkaar gaan koppelen.

Uit ervaring weet ik dat de meeste traprenovatie monteurs, een topvakman zijn, vaak met heel veel passie voor hun vak, maar minder sterk zijn in marketing en sales, hierdoor zijn de beste vakidioten slecht te vinden. Dit is net als het pittoreske restaurant in een klein dropje wat we zoeken als we op vakantie zijn, de leukste en meest bijzondere restaurantjes zijn vaak het lastigst te vinden. De eigenaar van deze restaurants zijn vaak uitgemunte koks.

Ik werk dan ook nou samen met de kleine traprenovatie bedrijven bij jou om de hoek gevestigd zijn, waarvan vaak de eigenaar zelf bij je thuis komt, om te adviseren over de mogelijkheden voor jouw trap, en welke dan ook in veel gevallen zelf de trap komt renoveren, zodat je verzekerd ben van de vakidioot met veel passie voor jouw trap.